Filtre kırıcı nedir ve nasıl çalışır?

İnternete erişimin çoğu insan için gerekli hale geldiği günümüz dünyasında, filtre kırıcılar, devlet filtrelemeleri veya kuruluşlar tarafından engellenen içeriğe erişim aracı olarak kullanılmaktadır.

Bu yazımızda filtre kesicinin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlatacağız.

Yüksek hızlı filtre kırıcı satın almak için buraya tıklayın

Filtre kırıcı nedir ve nasıl çalışır?

Filtre kırıcılar hakkında kısaca

Engellemeyi kaldırıcı, kullanıcıların internet trafiğini güvenli ve şifreli bir tünel üzerinden yönlendirmelerine olanak tanıyan çevrimiçi bir yazılım veya hizmet görevi görür. Bu sayede internet sağlayıcıları ya da hükümetler tarafından engellenen site ve hizmetlere ulaşmak mümkün oluyor.

Filtre kırıcının çalışma süreci, engellenen bir web sitesine veya hizmete erişmeye çalıştığınızda internet trafiğinizin bir filtre kırıcı sunucu üzerinden geçmesidir.

Daha sonra filtreleme sunucusu IP adresinizi gizleyebilir ve isteğinizi şüpheli bir şekilde hedef sunucuya gönderebilir. Bu şekilde ana sunucu içeriği size gönderir ve siz de ona erişebilirsiniz.

Filtre kesici konfigürasyonu nedir?

İnternet halka açık hale geldiğinden beri, bazı ülkeler belirli sitelere ve hizmetlere erişimi kısıtlamaya karar vermiştir. Bu durumda VPN kullanımına ek olarak filtre kırıcı konfigürasyonu da etkili bir araç olarak kullanılır. Peki filtre kesici konfigürasyonu nasıl çalışır?

Filtre yapılandırması aslında kullanıcıların cihazlarına uyguladığı bir dizi ayardır. Bu ayarlar, cihazın işletim sisteminde bir dosya veya bir dizi değişiklik olarak uygulanır.

Bu değişiklikleri uygulayarak cihaz, internet trafiğini filtreleme sunucuları üzerinden geçirebilir, böylece sitelere erişim kısıtlamalarını göz ardı edebilir.

Ping filtresi nedir?

Ping filtre kırıcı, internet kilitlerini ve filtrelerini aşabileceğiniz, istediğiniz site ve hizmetlere kolayca erişebileceğiniz bir araç veya yazılım olarak çalışır.

Bu teknoloji, bilgilerinizi bir aracı sunucu üzerinden geçirmek ve istediğiniz siteye erişmenizi sağlamak için tünel açma gibi ileri teknikleri kullanır.

Ping filtresi kullanmanın faydalarından biri gizliliğinizi korumaktır. Çünkü bu hizmeti kullanarak internet trafiğiniz şifrelenir ve yetkisiz erişime karşı korunur. Ayrıca bu teknoloji, coğrafi kısıtlamalara göre engellenen sitelere ve hizmetlere erişmenize olanak tanır. Örneğin, kendi ülkenizdeyseniz ve herhangi bir nedenle içeriği engellenen bir siteye erişemiyorsanız, ping filtresini kullanarak siteye kolayca erişebilirsiniz.

Ücretsiz veya ücretli filtre kırıcı; hangisi daha iyi?

Ücretsiz filtre kullanmanın avantajları vardır. Başlangıçta bu tür filtreleri kullanmanın herhangi bir maliyeti yoktur. Bunları kolayca indirip kurabilirsiniz.

Ayrıca, bazı ücretsiz engelleme kaldırıcılar size makul hız ve bant genişliği sağlayabilir. Fakat bu avantajların yanında dezavantajları da bulunmaktadır. Ücretsiz filtrelerin çoğunda, kullanıcı deneyiminizi biraz etkileyebilecek müdahaleci ve sinir bozucu reklamlar bulunur.

Ne yazık ki bu tür filtre kırıcılar bazı durumlarda devlet kurumları tarafından insanların çevrimiçi aktivitelerini izlemek ve iletişim cihazının farklı bölümlerine erişmek için kullanılıyor ki bu da aslında bu araçların en önemli dezavantajıdır.

Öte yandan ücretli filtreler size daha fazla özellik ve yetenek sunar. Aylık veya yıllık ücret ödeyerek daha yüksek hız, daha fazla bant genişliğinin yanı sıra güçlü şifreleme ve güvenli protokoller gibi daha profesyonel ve güvenlik özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca çoğu ücretli engelleyici rahatsız edici reklamlardan kaçınır ve kullanıcı deneyiminizi geliştirir.

Güçlü filtre kesici indirme bağlantısı

MultiVPN Gizliliği korumak ve engellenen içeriğe kolay erişim için güçlü filtreleme. İleri teknolojiyi kullanan bu güçlü araç, favori web sitelerinize ve hizmetlerinize kolayca erişmenizi sağlar.

MultiVPN ile artık coğrafi kısıtlamalar konusunda endişelenmenize gerek yok. Farklı ülkelerdeki sunucularımızdan birini seçerek yabancı içeriklere kolaylıkla erişebilir ve benzersiz bir internette gezinme deneyimi yaşayabilirsiniz.

MultiVPN gizliliğinizi korumanıza olanak tanır. Bu araç, verilerinizi güçlü bir şekilde şifreleyerek ve IP adresinizi gizleyerek sizi her türlü yasa dışı izinsiz girişe ve gözetime karşı korur.

MultiVPN kullanarak artık iletişiminizin güvenliği konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Araç, OpenVPN, L2TP/IPsec ve PPTP gibi güvenlik protokollerini destekler ve verilerinizi aktarım sırasında korur.

Bu güçlü aracı kullanmak için sitemizi ziyaret edin ve MultiVPN İndirin ve yükleyin

Artık internette gezinme konusunda harika bir deneyim yaşama fırsatınız var.

Filtre kırıcı nedir ve nasıl çalışır?

Filtre kırıcılar, filtrelenmiş içeriğe erişmenizi sağlar ve internette gizliliğinizi garanti eder.

Bu araçlar, sizi güvenli bir tünelden istediğiniz sunucuya yönlendirmek için internet trafiğinizi kullanır. Ancak yasal sorunlardan kaçınmak için herhangi bir filtre kırıcıyı kullanmadan önce yerel yasaları ve kuruluş politikalarını kontrol etmek en iyisidir.

En iyi site Online alışveriş + anında teslimat VPN »»